ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΩΦΕΛΙΜΗ ΣΕ 26 ΠΑΘΗΣΕΙΣ

Η άσκηση είναι τόσο ευεργετική σωματικά και ψυχικά για οποιονδήποτε άνθρωπο οποιασδήποτε ηλικίας ώστε να θεωρείται φάρμακο...

 

 

 

Το παρακάτω άρθρο -ανασκόπηση μας δίνει έγκυρες επιστημονικές πληροφορίες (Νοέμβριος του 2015) για το πως η άσκηση μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στην αντιμετώπιση 26 παθήσεων!

Ψυχιατρικών παθήσεων (κατάθλιψη, άγχος,στρες και σχιζοφρένεια),νευρολογικών παθήσεων (άνοια, πάρκινσον, πολλαπλή σκλήρυνση), μεταβολικών παθήσεων (παχυσαρκεία, υπερλιπιδαιμία, μεταβολικό σύνδρομο, το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, ο διαβήτης τύπου 2, διαβήτης τύπου 1) , καρδιαγγειακών παθήσεων (υπέρταση, στεφανιαία αγγειοπάθεια, καρδιακή ανεπάρκεια, διαλλείπουσα χωλότητα), πνευμονικών παθήσεων (χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, άσθμα, κυστική ίνωση) μυοσκελετικών παθήσεων (οστεοαρθρίτιδα, οστεοπόρωση, οσφυαλγία, ρευματοειδής αρθρίτιδα) και στην καταπολέμηση του καρκίνου. Διαβάστε το άρθρο:

http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/sms.12581/full 

Ελάτε στο νέο χώρο Φυσικοθεραπείας και άσκησης να γνωρίσετε τη σύγχρονη φυσικοθεραπεία! Κάθε ασθενής αξιολογείται διεξοδικά για να βρεθεί η αιτία των συμπτωμάτων του εξηγούμε με απλά λόγια τι έχει και τι θα κάνουμε σαν θεραπεία.
Ο ασθενής συμμετέχει στη θεραπεία, όπως αναφέρουν τα διεθνή πρωτόκολλα αποκατάστασης,για να επιταχυνθεί και να γίνει πιο αποτελεσματική η θεραπεία του .

Καλέστε μας στο 2107710195-6976402636 για μια ενημέρωση!

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies  για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.